Kvällspyssel ✁

När lillfisen hade somnat igårkväll så satt vi oss med lite kvällspyssel, några bröllopsinbjudningar växte fram. Mysigt att pyssla ihop inbjudningarna tillsammans & mer personligt när vi faktiskt gjort dem själva, och lagt ner mycket tid på dem.

 

Älskar denna blandning! Naturfärger, spets & dov rosa!

 

En av fördelarna med att ha ett litet och intimt bröllop är att man kan lägga ner lite extra tid, pengar och arbete på detaljerna.

 

Och processen fortsätter!


Picknick❅

Med en rosslig kille i knät på en febrig mamma har vi intagit soffan & hyrt filmen "Fåret Shaun". Idag myser vi inomhus med film. Igår däremot, när vi var lite piggare så tog vi picknick ute i solen, jag, Mille & Bamse.


Miltons nyupptäckta favvo "göt". Havregrynsgröt.


Och när pappsen hade slutat så överraskade han oss med en fika i fina Café stationshuset ♡

Så vi kurerar oss bra, med gottesaker & mys!



Luftens hjältar ☆

Milton har fått en ny fondtapet på sitt rum av mormor & morfar, som vi satte upp idag!


Den är så himla charmig med luftballonger & andra luftfartyg. I bakgrunden skymtar även en riktning/karta.


Tycker att rummet känns mer som ett barnrum nu, och mer personligt.


De gråa ballongerna gjorde sig toppen till golvet & resten av de gråa väggarna i rummet ☆



This day.

Gårdagen, en dag att kunna blicka tillbaka på i framtiden och få en härlig känsla i magen av. Alldeles alldeles underbar, precis som askungen sa.


Vädret. Strålande solsken, ett tunt täcke av dimma, lagom kyligt för att få dessa rödmosiga kinder & ett hav av glimmande prismor som skapas av alla snöflingor som solen reflekteras mot. Förmiddagspromenaden på isen igår var svårslagen!


Det är en lyx att få bo här, i denna miljlö!!


På eftermiddagen packade vi ryggan, hoppade på maskinerna och drog ner till sjön för att luncha ute i solen ♡


Och världens bästa Bamse som såklart ska hänga med överallt. Han har t.om fått egen stol på frukosten på dagis berättade fröknarna, så sött!


Älskade godingar, tack för att ni gör varje dag till något speciellt ☆



Lyckoönskningar

Titta vilken gullig ask för lyckönskningar jag har köpt!

Gästerna får själva skriva i valfri text/hälsning på de små trähjärtana, ett fint minne att bevara sen.

 

Och jag har lyckats bestämma mig för den rätta vigselringen! Tjoho! Fröken beslustångest fann den rätta ringen snabbare än någonsin! Vi var och kikade på den på plats i butiken idag också och JA då fick det minsann bli den. Nu längtar jag ännu mer till dagen D, för att äntligen få bära världens finaste ring!

 


Kvällsläsning

Får nypa mig i armen. Här sitter jag och bläddrar efter den rätta diamantringen. Har aldrig tidigare burit så dyrt smycke, men den ska få pryda mitt finger resten av livet ♡


Shake shake☆

I ett samarbete tillsammans med Twistshake.com så får ni 20% rabatt på ett helt köp om ni anger koden "inramadinrednings20" i kassan.


Smidigt med dessa "bägare" som även får plats inuti flaskan. Ett enkelt sätt att få med lite mellis.



Make a wish

Snart blir tanten ett år äldre & det är dags att publicera den årliga önskelistan. Förutom pengar & presentkort på IKEA (behöver köpa kuddar och LED-belsysning till rummet vi renoverar här hemma) så är det detta jag önskar materiellt just nu.


Barstol

Och ni mina älskade, närmst sörjande får gärna lägga ihop till en barstol (i just denna färg ;)) Denna fina Milton (otroligt vackert namn, som gjort för att bo hos oss!) skulle jag gärna placera hemma i vår bar, synd att den är så attans dyr bara.

Detta är iallafall listan på vad jag just nu skulle "behöva", väldigt mycket fokus på inredning nu, det blir så när man renoverar, då vill man ha nytt & fräscht!



Romantik i pysselform

Rustikt, lantligt & romantiskt, i määängder. Det är temat på vårt bröllop. Just det temat har jag drömt om att ha i mitt framtida bröllop sen flera år tillbaka, som jag t.ex minns tillbaka på i detta gamla inlägg det är så fint & passar oss så bra.

Jag har klickat hem lite material för att skapa olika dekorationer själv & även färdig pryttlar som öppnaren!

Dessa är de senaste köpen!

 

Denna är jag nog mest nöjd med av allt. En personlig sigillstämpel med min & Jacks bokstav i.

Malin ♡ Jack

Band som ska pryda inbjudningskort & bordsdekoration. Beställde även en matchande vimpel & bordsduk.

 

Och minns ni tagsen jag beställde? De ska lindas på natursnöre på detta viset, tror slutresultatet kommer bli tiptop!

Nu är även präst, make up & bröllopstårta bokat. Så skönt när "de större grejerna" börjar bli avbockade & klara, så man kan börja pyssla och ägna tid åt sånt här smått, och roliga D.I.Y, bröllopsattiraljer.

 


Vår stjärna ☆

Vår finaste "tavla" här hemma.


Minnestavlan från Miltons allra första dagar i livet. Hans & mitt armband, armbandet som t.om ramlade av hans lilla lilla handled.


Minibodyn i storlek 50 (!!). Känns som det var typ igår som jag hängde ut de små minikläderna på klädstrecket och tyckte det kändes som nytvättade dockkläder.



Nappen som han tuttade på de allra första dagarna, sen spottade han ut den och har sen dess aldrig velat tagit napp igen. Nu snuttas det isället med hans lilla Bamsebjörn!



Bride&groom

Lite pryttlar till the big day, med stort B har ramlat ner i brevlådan.

 

Tags, som är tänkta att pryda inbjudingskorten.

Säcken köpte jag faktiskt för några år sedan. Har inte riktigt bestämt vad vi ska ha den till ännu, vi ska ha en annorlunda variant av "gästbok" så kort eller hälsningar kommer den nog inte användas till, men vi får se. Så himla ofattbart att den nu äntligen ska få användas!

 


CRYSTAL✩

Lite mörka bilder som är fotade nattetid. Men man ser ju ändå hur tjusig den nya kristallkronan gjorde sig i trappen!


Urtjusigt sken av prismorna!


Och lite längre ner i trappen står det fina lyktparet.



Vackert x3

Miljön, Jack & lilla sovande fisen i vagnen, vackert x3 ♡ Lägg märke till dimman över sjön till höger, magiskt!


Lillgammal eller ej, jag fascineras av naturen när det ser ut såhär. Jag älskar vinter, när det äntligen blir riktig vinter.


När jag var mammaledig samma tid förra året, & var ute och gick med sovande Mille i vagnen en tidig förmiddag & vädret var likadant, med vacker himmel och dimma över hela sjön, så mötte jag en gubbe som berättade att älvorna dansade på isen, tycker att det lät så fint.



Tulpaner i rött

Igår fick jag & Jack denna fina bukett från min morfar & hans sambo Margareta.

"För att ni hade en tuff sommar 2016, men blickar nu istället framåt mot ett nytt, roligt & fantastiskt år som vi ser fram emot"


De är så goa! Och en så himla fin bukett!

Vi har så härliga människor kring oss som bryr sig om vår familj, som känner oss så väl och vill oss det bästa, det har vi verkligen fått bevisat för oss ♡


Make n' create

Vi är i renoveringstagen här hemma igen. Det pysslas och dolas faktiskt lite här och var. Vi har bl.a haft nattmålning i flera dagar på hela övervåningen, hur mysigt som helst att vara långlediga & kunna pyssla tillsammans långt in på småtimmarna när vårt lilla hjärta somnat.


Matsalen har också fått lite ändrat utseende, bl.a en liten men ack så tjusig detalj ~ spegeln. Även fönstret har vi renoverat, fast efter dessa bilder togs.



❅❅❅

Åh fy TUSAN så härligt!
Idag har vi printat motorspår i snön kring hela grannskapet.
Jag och Mille puttrade runt på fyra hjul & pappsen provkörde de nya paddlarna.


"Hejdå macken, vi ses imôrr'n!"


Mille fick sötaste bensinmacken i julklapp.



En liten bensinpump & två tillhörande bilar som kan tankas & servas i "Milles mack & meck".



Gillar symbolerna på sidan skarpt, rökning & mobil förbjuden!



Bubben


Vi tog en promenad ner till affären när Mille skulle sova middag. Såg att de sålde färska jordbubbar, så vi köpte hem två lådor & lite Lindt havssalt, godaste!



Tänk att något som faktiskt är gott, också är nyttigt för ovanlighetens skull! Mvh gottegrisen! 🍓