Inget kiss i skogen

Ett lugn har lagt sig i kroppen, våra bröllopsgäster slipper kissa i skogen. Badrummet står färdigt!


Det är så fint. Och jag är så stolt. Över vårt badrum, och över min duktiga sambo & pappa, det är ju tack vare de som badrummet står här. De har slitit många kvällar och helger.


Jag får stå för piffet, som såklart inte är helt klart än. Vill liksom "bo in oss" lite innan vi bestämmer vad som ska in, och vad som ska stå vart.


Vi firade med grillning och middag på altanen här hemma igår allihopa. Perfekt avslut på en solig och sommrig helg ♡Piff i renoveringen

Hoho. Jag kan inte låta bli. Jag måste visa upp delar från vårt badrum, även om det inte är heeeelt klart än.


Duschen. Nu sitter den där, i miljö, snyggare än någonsin. Och ikväll ska den visa vad den går för också, då har vi fått rören dragna och vatten! (Lägg även märke till den fina lilla detaljen uppe i hörnet, dekorklossarna, som gör så mycket)


Och våran fina skänk som fick ett handfat, med kranen som kronan på verket.

Pappa blev superglad över att jag släpat in ljusstakar & blommor medans renoveringen är i full gång, haha. Det kliar ju i fingrarna!!!!


Ljus i vårt hus

"Jag måste köpa laddningsbara batterier" är första tanken som kommer upp när jag lägger in dessa bilder på bloggen, haha. För nu har jag ju ytterligare en till ljusslinga som går på batterier, de har blivit några utplacerade här och var med åren i huset, och de äter dessvärre endel batterier.


Och den senaste lilla ljuskällan blev i plåthuset, och just såhär såg det ut hos oss ikväll. Myspys!Värme är min bästa vän

Jag är en riktig frôslôk som man säger på värmländska. Jag fryser säkert 360 dagar på året. Alltid iskalla fötter & händer, iskalla. Därför är värme min allra närmsta vän, i all form. Och denna är typ den allra bästa, vår fina kamin.

Jack tuppar nästan av när jag eldar som mest i den och i flera timmar, den blir brännhet och sänder ut galet mycket värme eftersom den är i gjutjärn. Själv sitter jag helst i fåtöljen precis bredvid och gottar mig, haha.


Stannar upp en sekund☼♡

Nu tänker jag vara väldigt icke-svenne och berätta hur jäkla bra jag mår nu (i social media dessutom!!), tack vare bra personer kring mig. Vi har påbörjat en helt fantastisk vår tillsammans som antagligen kommer att fortsätta i en av världens bästa sommar någonsin. Vädret skiter jag i, det blir som det blir, men några fina sommarkvällar med grill skulle jag såklart tacka ja till.

Som denna i fredags, när vår duktiga lillkille sparkade sig fram på nya cykeln mellan granngårdarna här hemma.


Vi planerar förfullt inför sommarens höjdpunkt, bröllopet. Jag längtar ihjäl mig efter att få samla våra två underbara familjer på ett och samma ställe och hylla kärleken. Hylla vår kärlek, efter all skit vi behövt gå igenom senaste åren. Det är nu lugnet slagit sig ner för att stanna. Inga mer sjukdomar så långt ögat når tack. Personerna som kommer kan vi inte tacka nog för vad de gjort för oss, det minsta vi kan göra är att bjuda på en fest tillsammans.