Mr Edward

(null)
Dessa målningar. Mrs Mighettos fina akvarell-figurer som alla har en varsin story. Detta är Mr Edward vars art är hotad och äggen finnes på sjöns botten och omplaceras snabbt som attan till ett säkrare ställe. 

(null)
Denna affish har Minelle fått och ska såklart hänga i hennes alldles egna rum, men ännu har jag inte hittat rätt ram. Jag vill ha en tjock guldram kring den, gärna med krimskrams på. Jag får gå på loppisjakt så Edward kommer upp på väggen någongång. 

Party like batman

(null)
Vi har snart en treåring här hemma och vi tjuvstartade kalasandet redan denna helg. Milton har själv varit med och bestämt temat!  

(null)
Batman-saft smakar lite bättre än all annan saft har jag hört! Det är Jacks mormor som kokar den, ni vet  som bamses farmor, som gör dunderhonungen. 

(null)
Lägg extra märke till batman-kakorna i det nedre högra hörnet, de har min kära man kämpat med och fixat så fint, för att kombinera två av Milles favoriter till hans stora dag: batman och choklad.

(null)
En nöjd kille somnade ovaggad ikväll. Bland annat en sopbil, radiobil och tonvis med lego rikare. Herregud, jag har en son här hemma som leker med lego! Han låg ju nyss och sprattlade i babygymmet..

Vattenstänk och grantoppar

(null)
Dagar flätas samman och flyger förbi, semestermood. Här är några bilder från förra veckas semester i fjällen. Vi besökte sveriges största vattenfall. 

(null)
Finaste killarna. Och Mille har händerna fulla av kottar och sten, som vanligt. 

(null)

(null)
Mina svärföräldrar, mina barns farmor och farfar, värda guld på resan, eller alltid såklart. Det är inte alltid lätt att hänga på vår 3åring nuförtiden! 

(null)
Lillan är också med såklart, även fast hon sov sig igenom hela semestertrippen, typ. Livets sommar