Lyckost❁

Minns ni jackan jag efterlyste? Som såldes på H&M för några år sedan? När jag var in till H&M för ett par veckor sedan så sprang jag på den (!!)

Där fanns den plötsligt tillbaka i sortimentet igen, hängandes på en galge med sina fina gulddetaljer, puffärmar & nu dessutom i färgen gammalrosa/beige. Självklart roffade jag åt mig en i min storlek! Perfekt nu när kylan närmar sig.


Det börjar i ett hallonland ♫♪


"Är ni snälla & plockar av hallonbuskarna? De hinner att ramla av innan vi äter upp dem" kom farmor och sa. Så vi löste i-landsproblemet åt dem, tog med oss bunken & plockade för allt i världen.Ska upp och plocka av några fler liter imorn. Hann iallafall fylla några kladdkakemuffins med hallon innan den äldste herren i huset hade rensat bunken.
Saft, saft, hallonsaft.... ♫♪Hallon är lite för surt för Mille i smaken, han grimaserade som att jag stoppat en citron i munnen på honom. Men att sitta & kika på när mamma klättrar bland buskarna var desto roligare.BRUM BRUM


När Jack kom hem efter sjukhusbesök i Örebro i måndags så hade han köpt med en present till Mille. Fast presenten var nog lika mycket till sig själv, haha.

En radiostyrd Volvo XC 90 2016, White edition. Det sista var tydligen viktigt i det hela.Mille älskar ju allt med hjul på & som åker så det blev ju såklart en hit. Allra roligast var nog att jaga den när pappa körde, krypandes runt på hela golvet här hemma.

Att få skämma bort sin lille muntrade upp den mörbultade pappan efter besöket ♡Nya grannar


Mina föräldrar har skaffat sig höns, eller rättare sagt en höna & en tupp. Fler höna pönor är på ingång.De är ju för söta med sina "tofflor".

Mille satte fart efter tuppen så fort han kom in i hönsgården, haha.Vi bor ju bara några meter från mamma & pappa vilket jag tycker kommer bli perfekt när Mille blir lite större, att kunna springa bäst han vill mellan husen här hemma (lite av en släktby, då även min farmor, farfar & faster med fam. bor grannar). Att det även finns massor av djur att upptäcka är ju bara så mysigt.

Lantliv ♡GOLDEN FRAME +


Jag har spraymålat den tidigare vita ramen från IKEA i en fin guldig nyans. Resultatet blev så mycket bättre, mindre plastigt utseende.Nu matchar den de tre ljusstakarna i mässing som jag fått efter min mormor, de står också på skrivbordet.Jag har klätt den med linnetyg & stoppning för att kunna använda den som omslagstavla.