I GOT A KEEPER


Låt oss lasta tårta & skopa lite choklad...

När jag & Jack frågade Milton (för ca 4veckor sedan) vad han önskar sig när han fyller 2år så svarade han: masin & taktor. Alltså en grävmaskin & en traktor. Snacka om lyckoträff, för kvällen innan hade vi nämligen beställt just de två sakerna på nätet medan han låg och sov. 


Så vi beslutade att gå all in och låta hela hans "kalashelg" prydas av traktorer & grävmaskiner. 


Med ett sjuhelsike teamwork i köket så fick vi minsann till en grävmaskinstårta jag & min man.


...och frukt/bärsticks! En succé bland barnen! 


Och här har jag skrivit ut lite vägskyltar, klippt ut & satt fast med kludd på ett litet godisställ (köpt på TGR), fyllt med strössel & godis, volá! En rolig förvaring till "glasspiffet"


Tack till alla som kom och delade helgen med oss, jag blir så glad i hjärtat av att se att presenterna inte gör honom lyckligast, utan alla människor som kommer och busar med honom, han är omringad av helt galet goa människor ☆♡


Maxad lycka

Idag fyller världens bästa kille hela två år! Jag blir varm i mammahjärtat när jag tänker på vilken nöjd kille jag nattade ikväll. När jag hämtade honom från dagis i eftermiddas så mötte han mig med en bamsekram, tog mig i handen och ledde mig in till hans plats för att visa mig sina ballonger som han fått på kalaset för honom på dagis. 

Och himla varm i hjärtat av alla fina grattishälsningar, alla fina snapchat-filmer med skönsång och att vi avslutade kvällen med en facetime med bästa vännen Ludvig (med familj familj) som sjöng ja må du leva direkt från sängen en sista gång innan det var dags för läggdags. TACK! ♡


På önskelistan för en 2åring...

 
Vår älskade skrutt blir snart 2år! Inför förra årets kalas publicerade jag lite tips på vad Mille kan tänkas vilja ha, vilket var väldigt uppskattat av våra nära och kära, så här kommer lite tips till vår blivande 2åring! 
 
 

Nr.1 Neo sittpuff, kan han använda i vardagsrummet när han vill se på sin älskade Pippi Långstrump. 2. Mixerset, Milton lagar SÅ mycket mat till oss här hemma just nu, så lite fler redskap till hans kök är alltid uppskattat! 3. Sötaste väggdekorationen till Miltons rum, skulle bli så söt ovanför sängen. 4. Ett tält, han älskar att mysa inne i tältet han har hos mormor & morfar, så ett hemma skulle nog vara lika uppskattat det, perfekt att det är enkelt att flytta runt också! 5. Racerbilbana, ja, är det något han älskar allra mest just nu så är det bilar, mer beskrivning behövs nog inte. 6. Mer mat, och våfflor är ju en av Milles personliga favoriter! 7. Han har en kassaapparat här hemma som går på sista versen efter många år på nacken, så ja, en ny vore toppen, så kan vi fortsätta att handla bilar, mat osv av Milton igen. 8. Tufftuff & älg är också två favoriter just nu, och tänka sig, det är ju både och i detta set från Kids concept! 9. Mer "mat" att plocka med, och ni som känner Milton vet vilket glassmonster han är "gass sluuut".


 
 
Allt finns att köpa på härifrån, bläddra dig fram till rätt produkt. Märket är Kids concept. Ni som bor i Filipstad kan hitta några av produkterna på Hjärterum. Annars är det som valigt, allt som har med Bamse, bilar & traktorer lovar jag att det går hem hos vår lille pojk!

Bubbel med sugrör ♕

Att göra sig redo för sitt bröllop. Precis lika nervöst och pirrigt som det låter, så nervöst att man sippar lite skumpa (med sugrör, för att inte förstöra make upen så klart!) trots att klockan är innan lunch. 

Jag hade en dröm om att få känna mig lite prinsessig, antagligen den dröm som funnits sen jag som 5åring hoppade runt i min spice girls-tshirt med en tiara på huvudet. Och med lite hjälp på traven med make, hår, finaste smyckena och THE dress så kände jag mig som den spice-prinsessan som jag visste fanns långt där inne. 

Tur jag fick hjälp av min älskade brudtärna när klänningen skulle på, den är ju skräddarsydd för att sitta som en smäck, därav tight (!) och nog för att graviditeten tog med sig en stor bit av rompa men nog fanns det allt kvar en del som kunde riskera att spräcka det hela. 

Minns att det just här var en hel del prat om trosa som fastnat i dragkedja, brön som ramlar fram och gäddhäng som hamnar i kläm, men som bilden bevisar så är vi lika glada för det och jag levde trots detta kvar i prinsesskänslan. 

Jag älskar dessa bilder, Malin har verkligen lyckats fånga exakt den där känslan som hela morgonen och förmiddagen präglades av, det där nervösa pirret och glädjen. 


Alla foton i detta inlägg är tagna av Malin Stolt. 


Kronan på verket ♕

Nu har vi gett huset lite kurvor. Små kronor på verket skulle man kunna säga. 

En egendesignad snickarglädje som (såklart) matchar vår tvättställning. 

Skissa, såga, sågspån, ett ton sågspån och voilá, snirkligt. För att sammanfatta vår snickerisommar. 

Verandan på framsidan, även den numera snirklig. Det blir mycket mjukare och hemtrevligare så. Vår villa Gråbo ♡


Hang in there

Pysslade ihop en egen liten förvaring till klädnyporna på nya torkställningen. 


Köpte nya klädnypor i trä (hade tidigare plast som bara gick sönder och var dessutom fulast i världen...) som jag vill ta in för att de inte ska bli dåliga, och då blir denna perfa att bära med ut & in.