Mini wearing

(null)
Detta set inhanlades i Mora, när familjen Rosö var på skoterns dag, 28 oktober 2017. Vi hoppade in på Kappahl på vägen hem och sprang på dessa söta rävar. Vi hade alldeles precis fått reda på att vi skulle bli en till i familjen, bara någon dag innan hade vi fått det där efterlängtade plusset på stickan, en helt fantastisk känsla. Jag har fortafarande inte förstått att vi ska tvätta små dockliknande kläder igen, att vi snart har en stor storebror här hemma, han som nyss var den som fick plats i de små minikläderna 

Alltid tid för en kaffe

(null)
 Vår lillkille här hemma är en riktig fikakille!  Idag var vi på 80årskalas hos "gammommo". Vi berättade för Mille igår förmiddag att vi skulle dit och fika. Sen dess har han påminnt mig och Jack  många gånger under hela gårdagen och idag, att vi ska dit och få tårta, tåtttaaaa!  Igår när jag satt på toaletten så kommer Mille in med en bricka han gjort iordning i sitt egna lilla kök, med fika såklart! En kopp till mig, en till honom, och tilltugg såklart. Trevlig fikastund på toa, haha! 

Så idag äntligen, stod tårtan hos gammommo där framför näsan på honom och farbror Tom skar upp en stor bit, och leendet är oslagbart! 

Älskar hans livskvalité, alltid tid för en fika! 

Blått är flott

(null) 
Jag har ju alltid haft svårt för färger (okej, inte alltid, då jag levde i ett lila flickrum en gång i tiden, lila väggar, lila kuddar, lila krukor... kanske därför jag har extra svårt med färgen lila nu i vuxen ålder, haha). Grått, vitt, beige och brun har jag liksom gått all in på här hemma. Men nu ni! Blått minsann! Ljusblått vid matplatsen! 

(null)
Tycker att det är vågat av mig! Och att jag dessutom fortfarande (efter ca 5 veckor)  inte fått ett spontanryck och rotat fram de vita handdukarna och kuddarna utan faktiskt vant mig med lite färg i vardagen!  

(null)
Det här med dukar. Jag lyckas aldrig hitta passande dukar... och det kvittar hur mycket jag stryker de så skrynklar de ihop sig ändå?! Har gett upp hoppet om en bra duk här, tur bordet är fint i sig! Iallafall en liten skymt av nya lampan, en skomakarlampa med hiss! Nu är jag sugen på nya gardiner, någon som har tips på vart man får tag på fina hissgardiner? 

Inventering i bebisgömmorna

(null)
"När man får barn så märker man hur fort tiden går" svar ja. Och ännu mer när man väntar barn nummer 2 och börjar plocka bland Miltons gamla bebisgrejer. Alltså det var ju typ förra månaden han hade detta?!? 

(null)
Jag & Jack bestämde oss för att inventera lite idag, och plocka fram för att se vad vi har efter Milton. Mille var betydligt mer sugen på att hjälpa till med att bära, plocka och bädda bebissaker han också, istället för att leka på sitt rum. Självklart ska han vara med! 

(null)
Trots att det "bara" är ca 2år sedan Milton anväde detta så hinner man glömma så snabbt, hur litet allt är och hur liten han har varit (!!) 

(null)
Här är en del av grejerna som Milton drog och kämpade ut ur kattvinden. Helt galet att det kommer till användning snart igen 

(null)
Och världens goaste, blivande storebror! Redan bäddat, gjort fint och lagt dit lite leksaker till "bäbis magen" 

Nött & nytt

(null)
Igår morsee ringde mamma och frågade om jag ville med på en tripp till Kristinehamn. Inredningsbutiken Lev vackert har en stor utförsäljning då de byter lokaler. Och jisses vad man kunde fynda, vilket jag såklart tog chansen att göra!

(null)
Ett gammalt fat med färdig fin patina, en ny bricka i korg som blir perfa att frakta sommarens fika på, mellan kök, verandan och altanen. En fin gammal hylla och ett gammalt bord som antagligen kommer att få plats i barnrummer nummer 2 som ska göras iordning så småningom. 


Ett + ett blir fyra ♡

(null)Till sommaren blir vi i familjen Rosö fyra! Milton ska  bli STOREBROR! 

(null)
"Every superhero needs a sidekick and mine arrives in july 2018" 


Wishlist ☆

(null)
Lampa - markslöjd Ekelund / lykta & ljusring vitvitarevitast.se / lampa "da vinci" lineahemma.se /  Moccamaster (cremevit! Tror jag visst råkade spara bild på den kritvita...)/  skålar & porslin från Greengate (stephanie warm grey eller stephanie dusty blue) 

Skulle jag bli mångmiljonär någon gång så skulle jag antagligen spendera hälften på inredning, gammalt som nytt... det är så kul och avslappnande att få göra fint hemma. Få bona in sig och ändra om efter humör.
Nu är jag ju inte mångmiljonär tyvärr men fyller iallafall år snart, så då kanske någon av dessa vackra skapelser få flytta in hemma på Villa Gråbo.

(null)
Fönsterlampor & sittpuff Jotex (blomma / skene mellan naturvit)  / Pölkudde gardsromantik.se