Gulligheter på rull


Har ni sett något så sött? Det sötaste man sett någonsin på fyra hjul! En av Minelles julklappar. En favoritleksak sen innan är drag-hunden från Brio, så nu kan jag lova att hon har fullt upp när hon både rastar hund och vaggar barn i vagnen, samtidigt! 


Egentligen är det inte kaninens plats, den åker ur illa kvickt när Nell får syn på mitt påhitt. Hon är ju ett riktigt Pippi Långstrump-fan och ett riktigt sånt har 4st Pippidockor (Japp, hela 4 blev hennes nu i jul, från nära och kära) och allra helst ska de ligga där i allihopa! 

Den är inte bara otroligt söt utan dessutom även väldigt stabil och i lagom höjd för en 1,5åring, oj så hon traskat många mil med den redan. Dock inte nog stabil för att 1,5åringen själv ska sitta i, för det har hon naturligtvis provat också.... Vår virvelvind 




Ny look

(null)

Jisses vilken slutkläm år 2019 bjöd på! Julruschen var något utöver det vanliga som nybliven egenföretagare, så himla kul! Julen var himla mysigt men redan på juldagen rök faktiskt en del tomterött. En stor anledning till detta är såklart renoveringen av matplatsen. Lite färg och en ny kökslampa gjorde susen, titta bara!

(null)

Visst är de hemmapysslade pappersstjärnorna tjusiga! Detta är just varför man alltid ska spara på tapetrester. Milton agerade förste häftklämmare och jag vek ihop de, ett utmärkt teamwork.

(null)

Vi renoverade spaljén förra året, strax före jul och målade den i den härliga grågröna kulören. Sen dess har vi varit inne på att måla bröstpanelen i samma, men tvekat. Nu konstaterade vi att i vilket fall kommer det iallafall att bli bättre än den gulnade panelen som suttit i över 14år. Och oj, vilken skillnad! Så mycket bättre. 

(null)

Ser ni svanen? Tanken var en pappersstjärna, men ögonmåttet felade litegrann. Något måste jag väl kunna göra av den ändå? Ja, en svan fick det bli!