Med guldkant

Jag tycker att det är något magiskt med dessa bilder från Mrs Mighetto.

Det är ju precis som att lamporna lyser kring karusellerna. Och alla dessa detaljer! Spana in parisehjulet, bergodalbanan och vimlarna! Dessa två ska få pryda en av väggarna i Millebus nya rum! 


Byggfanten

Vi renoverar ett nytt rum till lillprinsen här hemma. Hans gamla rum har liksom blivit alldeles för litet, leksakerna möter oss på tröskeln. Det blir lätt så när man äger 4 grävmaskiner, sjuttioelva bilar och hundratals böcker, cirkus. 

Milton har redan satt "finefanten"på plats i nya rummet. Byggherre alá finefant!

 
Så jag & min man har slagit våra kloka huvuden ihop för att tillsammans skapa ett mysigt & ombonat rum till vår guldklimp. Golvet är inlagt & tapeterna på plats, nu är det lister och några pärlsponskivor som ska på plats, sen är det dags för den allra roligaste delen: möblera! 
 

Inredning från IKEA / Rusta / Miniroom 


Han har ju som sagt allt redan, som min farmor brukar säga.. Men eftersom han nu får ett större rum så kan vi köpa ännu mer rolig barnrumsinredning (he he) skämtåsido. Men barnrumsinredning är ju bland det roligaste som finns att shoppa, så självklart har jag surfat runt för lite inspo. Mycket förvaring är A&O i ett barnrum, så det får nog bli en del korgar + att han får två garderober i nya rummet. Och alla dessa djur, hur söta? Skulle vilja ha ett helt zoo uppsatt på hans vägg.