Pennan på plats ✎

Jag skapade ett personligt pennställ av en liten bit stubbe som blev över. 

Vi var och provade ut pennor på panduro och köpte en med tunn fin spets och vattenfast som inte läcker ut i träts fibrer när man skriver på de små trähjärtarna.

 

Texten på pennstället har jag brännt dit med brännpenna.

 

Vi hoppas & tror att detta blir ett annorlunda och fint alternativ till gästbok. Får se om hälsningarna får ligga kvar i boxen eller om vi pysslar ihop något fint minne av de i efterhand. Kanske en tavla...

 


Rosor i vitt♕

 

Idag har jag tillverkat lite dekorationer i form av tre ljusstakar, som antagligen kommer att placeras på serveringsbordet, där maten & tårtan ska stå.

 

De fångar temat natur & romantik som resten av bröllopet, trästubbar som jag klätt med pappersrosor i vitt. Natursnöre & vårt sigill har ni tidigare sett i bröllopsdekorationerna vi har gjort och även på inbjudningskorten. De finns att se under kategorin "bröllopsplanering" i bloggen.

 

 


Livet på landet

Nu är vi lantisar på riktigt. Såna som drar på sig träskorna för att gå ut och hänga upp tvätten eller hämta in posten. Jag älskar det. Lantisarna i lugnet på landet.


Jacks i brun mocca. Betydligt snyggare i verkligheten faktiskt, på kort gjorde de sig lite väl gubbiga. Visst blev de väl söta i miljön med rosa rosor bakom? Haha.


Och mina pjuxisar med rosor, som smälter in ypperligt i miljön med rosor.MÄSSING ❥

Vi är mitt uppe i renovering av vårt stora badrum. Medans pappan i huset & bobo (Milles namn för morfar) sliter hårt med gipsskivor, rör, isolering och allt vad det heter så finslipar jag på det roliga, slutfinishen. Igår fick vi hem lite av mässingdetaljerna som vi beställt, och som ska gå som en röd tråd i badrummet.


Detaljnörd som jag är, så har jag redan köpt hem inredningsdetaljer som matchar... fina ljusstakar som blir fina på handfatet kanske?


Och lamporna! Åh. En på var sida om spegeln. Jag har en klar vision på slutresultatet som ni kanske märker, haha.


Denna detalj älskar jag, porslinshandtaget på handduschen. Här syns också en glimt av spegeln som ska sitta ovanför handfatet.Glittrandeägg&rumpa!

Det årliga ägget står redo! I år har det sällskap av römpa på en hare. Tror det kommer vakna upp en glad kille imornbitti när han ser att påskharen varit förbi med överraskningar.


En pixibok, lite "klämmisar" & ett kinderägg...


Förpackat i ett glittrande guldägg!


Och så gömmer det sig en grävskopa i duplo-lego, i paketet. Svansen har jag gjort av en garnboll som jag klistrade fast med lite Karlssons klister.

Nu ska vi ta kvällen efter pyssel & plock, det är inte det enklaste att fixa överraskningar med en nyfiken liten grabb i huset, bättre att ta det när han somnat.

Godnatt & glad påsk!Lyckobubblor

Alltså wow, nu har det verkligen slagit mig. Vi ska gifta oss snart. Det flyger lite fjärilar i magen när jag tänker på det. Jag längtar . Och pysslandet & förberedelserna fortsätter, nu börjar mer och mer att falla på plats. Här är det senaste färdiga småpysslet.

 

Dessa ska fyllas med såpbubbel & gästerna ska alltså blåsa dessa på oss som nygifta, som att kasta ris fast istället små lyckobubblor.

 


Ringbox♕

Nu är även ringboxen till bröllopet färdigpysslad.

 

Ringarna som sitter i här är våra förlovningsringar, alltså inte de som vi ska ha på vigsel

Så fin, precis så som vi tänkte att den skulle bli, rustik. Vi tog en av pappas torra stockar, kapade den i två, karvade ur för ringarna och borrade hål i locket. Slipade. Satt på ett litet gångjärn. Och vi dekorerade såklart även denna med vårt sigill, som är en återkommande detalj i bröllopet.

 

Malin ♡ Jack

 


Romantisk/rustik bröllopsdukning ♕

Dukningen på vårt bröllop kommer såklart följa resten av temat. Fina bestickfickor i juteväv, klädda med spets.

Vi har skrivit små lappar som en liten hälsning till de som kommer och äter middag tillsammans med oss som nygifta.

 

Och en varsin speciell lapp till mig & Jack ♡

 

Så igårkväll skrev vi och knöt rosetter så ögonen blödde. Här är bara några av alla bestickfickor, puh! haha. Dom blev fina.