Katastrof bland dammtussar...

         
  
Sekunden efter att jag tog denna bilden så råkade jag stöta till skåpet och en av hararna for ner i golvet... tuuuusan också.  
 
 
 
 Så hela familjen gick på jakt efter ett har-öra.. allihopa på alla fyra i hallen. Tillslut fann vi det bland dammtussar under skåpet. Lite Karlssons klister och katastrofen var över. Skämtåsido, visst måste man få oroa sig över ett litet porslinsöra i dessa tider. Tycker att de är så charmiga detta lilla par, som barnen fick en varsin i sina påskägg från deras gammelfarmor förra påsken. 
 
 
 Det blir inte jätte mycket pynt till påsken, men några små detaljer iallafall, speciellt nu, för att skapa lite tradition och känsla för barnen. Dessa två påskägg har jag haft i mång många år och tycker lika ḿycket om de fortfarande. Vår påsk går i lite mer sparsmakade färger som ni kan se...
 
 
 Tills vår alldeles egna lilla färgbomb sätter lite extra färg på tillvaron! Hans favoritfärg är orange, allra helst på allt. Han tyckte att det var "sååå bra att vi ska byta kaklet i köket" för han ville ju minsann ha orange kakel! (till hans stora besvikelse blev det ju dock vit pärlspont i slutändan). Men när det var dags att gå lös på påskäggen från Nell & the lion, så blev ett av äggen såklart helt i orange!
 
 
Och lila! Så fina! 
 
 
Ett litet påskris på verandan! Snart åker även Plåt-tuppen och fröken höna pöna upp på trappen också! Alltså tupp och höna i plåt, som ser nästan identiska ut som våra alldldes egna (livs levande) tupp & höna Ture & Tilde. Lovar bild på de när de kommer fram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback