Med ponnyn på axeln

Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
 
 Så fyller hon snart två år. Denna Pippi-total-tokiga-tjej! Presenterna och temat för kalaset blev ganska givna i år. Är det något hon älskar så är det just "Pippi, Annka, Tommi, Dubbidubb och Nisson".
 
 
 
 
 
 Något mer hon gillar är hennes lilla handväska. Det är så mysigt när hon kommer och rullar dockvagnen med ena handen och håller handväskan lite tjusigt i andra. Man kan ju aldrig få för många väskor, så det är väl klart att hon ska ha en med självaste Dubbidubben på!
 
 
 
 
 
Så gillar hon att plocka, pilla och dona. Smått och pilligt. Lägga hit och lägga dit. Minns ni det gamla spelet "Mix-Max" När man skulle para ihop männsikor från olika yrken, deras huvud, kropp och ben? Detta är Pippi-versionen i trä, fast utan spelregler, man gör lite precis som man vill.
 
Så får hon dessutom ett litet Legoset, en ny Pippidocka samt en lite större present, som jag tänkte visa er i ett eget inlägg här inne. 
 
Imorgon går första kalaset av stapeln! Då ska vi duka med Pippi-ballonger, Pippi-cupcakes, Pippi-tårta osv. Ska bli så roligt att få ge henne ett kalas som hon själv älskar, som en 2-årings Pippi-dröm!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback