Starten på vad som ska bli en önskelista...

~ inlägget innehåller adlinks, klicka på produktnamnet för att komma till resp. produkt~
(null)

Här hemma planeras det inför både ettårskalas och fyraårskalas i sommar, jisses. Fyraåringens önskelista har han själv successivt byggt på sen... julafton, sist han önskade sig nått. 

Men Minelle däremot, har inte nämnt något specifikt ännu. Skämtåsido, det är svårt att önska till en ettåring. Det blir automatiskt mammas och pappas önskningar men förhoppningsvis får hon nytta av det vi önskar.

(null)
Enhörning / bokstavsklossar / Mini tipi-tält / Sänghimmel 

Barnrummet är alltid en bra idé. Det finns ju så mycket man "villhöver" och kan fylla upp rummet med för att få en mysig känsla. Jag har klippt ihop ett kollage med saker som är inspirerade av Minelles rum och som också skulle passa väldigt fint i Minelles rum. 

Nu undrar säkert många, behöver man verkligen 2 sänghimlar?  Oja! Sänghimlar får man aldrig för många i ett barnrum. En som myskoja och en ovanför sängen. Milton älskar sin, som han använder just som koja.

Tältet är en dundersöt minivariant av tipi, perfekt för en hajk åt gosedjurssamlingen. 

(null)
Och ett litet tips till er ~ Här finner ni just nu exakt den klädhängaren som Minelle har i sitt rum, till nedsatt pris! Så fin och användbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback