Trycka in storsläkten på 5 kvadrat

(Inlägget innehåller reklamlänkar)
(null) 
Det blir bara senare och senare inlägg på bloggen aka sommarlovsbloggning, det är först på kvällen man kommer inomhus igen och tid för skärm en stund. Men hörni, det är måndag idag och vi kliver in i födelsedagsveckaaaaa! 

Mini-återanvändbar-kalastårta hittar ni här (från jabadabado)

(null) 

Lillsmulan bli ett helt år senare i veckan! 
Fick hon bestämma så skulle vi trycka in hela storsläkten och ta kalasfikat i MiniGråbo, hennes favoritplats för tillfället.

(null)
Liknande sockersöt miniservis hittar ni här (jabadabado) 

Hon har trivts väldigt bra med att vi grejat med både soldäck och glasskiosk utanför MiniGråbo den senaste veckan. Hon har plockat inne i stugan med fikat och kastrullerna sen har hon kommit och tagit en runda på soldäcket för att kolla läget, sen krypit tillbaka in för att fortsätta kafferepet. 

(null)

Idag försökte hon klättra upp och sätta sig uppe på lilla mini-vedspisen också. Jisses! Hon tar varje tillfälle hon kan för att bestiga något, minns inte att Milton klättrade så på saker och ting. Bara senaste veckorna har hon blivit så stor och kaxig, hon vågar sig på att utforska det mesta. Hjälp. Mvh, hönsmamman. 

(null)

"Hejhej, välkomna in till mig på en kopp kaffe"

(null)

Om det blir kalasfika med hela tjocka släkten här inne återstår väl att se, men senare i veckan ska vi iallafall ha invigning av glasskiosken som just nu är under byggnation! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback