Ett nytt projekt för de rastlösa...

Vacker inspo från pinterest.com
 
Det har varit lungt på projektfronten här hemma nu sen i julas... Har varit både skönt, meeeen i vissa stunder har jag klättrat på väggarna. Det är så kul att ha något att greja med när man får stunder över. Så vi kollade över om det var något som faktiskt skulle behövas fixas.
 
Mer inspo från pinterest
 
Tvättstugan! Ett rum som vi inte gjort mycket alls i sen vi flyttade in för 9 månader sedan. Det har mest samlats massa arbetskläder och annan bråte där. Och vi har inte haft någon bra lösning på att hänga och vika tvätt, då det inte funnits utrymme. En tråkig torkställning har flyttats runt i olika rum här hemma, lite tråkigt. 
 
Härliga korgar från pinterest
 
Så det började med det, att göra plats för att kunna torka och vika kläder. Sen när vi ändå vart igång har vi målat tak, och målat lite här och där, bytt ut det och satt in det...
 
Så nu börjar det verkligen likna något! Och det ska bli så skönt att få en ordentlig tvättstuga, som man kan använda till det som det är tänk för! Bilder kommer såklat, men medans vi fortsätter att greja på lite till, så får ni njuta av inspobilder från pinterest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback