Deluxe laundry service

Foton©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Jag fann denna tvättkorg första gången hos Tidlösa ting, men innan jag fick tummen ur och köpa den så tog den förstås slut, därför blev jag så lycklig när jag fann den igen på Bergvik köpcentrum i Karlstad. Mycket finare än vår gamla i plast som dessutom började ramla isär. 

Kommentarer
Elin Jonsson säger:

Sv; Eller hur! :)

2013-03-11 | 12:20:20
Bloggadress: http://elinviktoria.webblogg.se/
Tidlösa Ting säger:

Ja den är ju bara för snygg! Och du är en såå duktig fotgraf! Älskar dina bilder! Några knep till en nybörjare? Vilket program använder du?

Svar: Ja den är ju det! Nämen tack snälla du! Åh vad kul att höra! Bästa tipset är nog faktiskt att öva öva öva, det är precis så jag har gått till väga. Jag använder det manuella programmet på kameran så jag styr inställningarna själv och efterredigerar i photoshop :)Ett annat litet tips (förslag) är att vi skapar något slags samarbete, med dina vackra grejer och mina foton. Kanske att jag fotar lite saker från Tidlösa ting. Jag får fler bilder att använda i mitt portfolio/blogg/facebook och en "merit" med ett sambarbete, och du får vackra foton på dina saker till webbshopen och facebooksidan. Det skulle vara lite av en ära att samarbeta med dig. Maila mig om du gillar förslaget eller kanske har något annat förslag :)

[email protected]
Inramad inredning ~ Shabby chic & lantligt

2013-03-12 | 11:22:26
Bloggadress: http://tidlosating.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback