En rosa skönhet och en blå tiger!

(null)
Jag sprang på denna lilla skönhet när jag var på Kappahl och jag kunde liksom inte lämna butiken utan den. Den är till och med 1000 gånger finare i verkligeheten, men sin mönsterstickade volangkant och ärmar! 

(null)
Och hårband för 50%, fynd!

(null)
Titta vilken fin ärm! Skulle själv vilja ha denna kofta i vuxenstorlek! 

(null)
På H&M hittade jag fräckaste tröjan till Mille! En tiger i paljetter som kan byta färg, beroende på om man drar paljetterna uppåt eller neråt. Tröjan vart riktigt uppskattad av Milton (och även hans mamma och pappa, otroligt rogivande, haha!) 


Rosa och flower power-puttinuttit

(null)

Kläder & skor - Kappahl / Babynest - tiolin.se / åkpåse - lekmer.se
Alltså jisses... det verkar inte bli en billig historia det här med att vänta en tös, speciellt inte när man är som jag, en riktig sucker för rosa, blommigt, spets och volang! Det finns så mycket fint! Nej, nu vill jag inte låta ytlig och materiell men alltså vissa saker är för söta för att motstå och ja, kläder lär hon ju behöva vilket som så det kan ju vara roligt att få shoppa rosa och flower när utbutet i butikerna är enoooorma! 

(null)
Babysitter - lekmer.se

Lite andra saker som vi kikat på denna gång med en mini hemma snart, är bl.a denna babysitter från Babybjörn. Jag kan tänka mig ett det är en bra "stol" för en liten som inte kommer kunna sitta själv på många månder. Smidig avlastning när vi ska hänga med storebror in i lekrummet bl.a, eller när vi ska laga mat? Någon som har efterenhet av denna och kan dela med sig? 

(null)
Newborn set - Lekmer.se
En annan sak som jag upptäckte lite för sent när vi hade fått Milton och han redan hade växt ur en sådan, var denna smidiga insats till Stokke (tripp trapp)-stolen. En nyfödd-sits som gör att bebis kan vara med vid matbordet redan från dag 1. En samlad familjemiddag runt matbordet är nog dagens viktigaste aktivitet enligt mig och det vore ju så härligt att kunna sitta samlade hela familjen, alltså till och med lillskrutt. 

Som sagt, mycket pluttigull finns det att sväljas av, men jag kan nog vänja mig vid denna rosa blom-värld utan problem ;) 



Hjärtegull

(null)
Våra två små hjärtan! Allra första korten på syskonen Rosö 

(null)
Vilde Milton som redan på ultraljudet ville spexa och gjorde kullerbytta på kortet, haha, goding! Och (vad det iallafall verkar som) den något lugnare lillasyster som lugnt låg och omfamnade moderkakan och blåste små bubblor i mammas mage  ♡ Våra barn, fortfarande galet ovant att använda pluralis, men en otroligt härlig känsla 


Färska blommor i varje hörn

(null)
25 år, så länge har jag nu funnits till på denna jord, igår för att vara exakt. Kalas förra helgen och även igår, helt galet vad bortskämd man blir! 

(null)
Denna lampan var en av presenterna jag fick igår från min älskade man och son, tycker den är så snygg! Ska bara köpa fina glödlampor till den också.
 Älskar att fylla år för att man får massa färska blommor att fylla alla hemmets hörn med! 
Bland presenterna fanns även presentkort så snart blir det nog golvbyte i hallen, äntligen! 

(null)
Kusinerna 

Sen har min älskade, goa extrafamilj (Jack sida) skramlat ihop så jag och Jack kan åka till Venedig tillsammans 

Är så glad för varje present och grattishälsning, tack 



Rulltårta & äppel-cravings


(null)
 Vilken medicin solen är. En sann naturlig medicin som gör gott på många sätt. Man förstår liksom vilken tröttdipp man kliver ur så fort solen visar sig efter veckor som bortblåst. 

(null)
Idag lastade vi fikakorgen och gick ut för att åka bob och ha picknick i solen. Min morfars sambo Margareta gör världens godaste rulltårta (den var bl.a "nattamat" på vår bröllopsfest, vi hann knappt ställa fram den innan fatet stod helt tomt, alla älskar den!) så den slank ner finnt efter några åk i backen. Gröna äpplen har verkligen varit ett cravings denna graviditet, egentligen allt som är surt. Kan äta mängder med surt godis utan att tröttna. Sånt som liksom drar ända bak i käkbenet för att det är så surt, mumma! 

(null)
Och Mille fick sin ätbara kärlek i livet, kinderägg! Han struntar helt i leksaken och vill bara åt chokladen. 

Rulltårta, sol, kinderägg och två hela lediga dagar med familjen, nog har vi toppat denna helg till max! 


En tung dyrgrip på plats

(null)
Äntligen har den kommit på sin plats, fina guldklimpen. Den gamla kassapparaten som vi hade i våran butik nere på stan när vi drev den, och som dessutom tillhörde Filipstads historia och faktiskt varit i bruk i en lokal butik i Filipstad förr. 

(null)
Minikassan på storkassan
Sen vi flyttade hem butiken så har den stått ute i vårt uthus, i väntan på den rätta platsen, då man inte direkt flyttar på den i första taget. Jag överdriver inte när jag säger att denna mackapär väger över 100kg. Men igår tog Jack och svärfar ett krafttag och bar upp den till övervåningen, strax bredvid vår bar. 

(null)
Den gamla dörren agerade tidigare kassadisk till vår modernare kassa i fysiska butiken, nu får den istället vara kassadisk till den äldre modellen. Jag ska sy en kappa runt kanten, så benen döljs och så ska jag försöka hitta någon fin lampa att hänga bredvid.