Herr&Fru Rosö

Jag har fortfarande inte tillräckligt med ord. Jag är gift, med världens finaste människa, och tillsammans med världens bästa människor fick vi en oförglömlig dag/natt. Vilken känsla!


Jag var så nervös, trots att jag visste att det var våra närmsta som satt på bänkraderna och min käraste Jack som väntade där framme, men på något sätt känner man bara vilken häftig och mäktig grej det är. När pappa ledde mig in så viskade han flera gånger att jag skulle andas, han hörde väl visst att jag glömde det, haha.


Vi fick det där sagolika midsommarbröllopet i trädgården som vi hoppades på, eller bättre än vi hoppats på tillochmed, och då hade man ändå höga förväntningar! Det var s å h i m l a fint.


Jag och min man ♡


Och att vi fick dela dagen/natten med våra kära familjer, hemma i vårt lilla paradis på jorden, magiskt ♡


Herr & fru Rosö ♡ Min man, som senare under middagen sjöng en egenskriven låt till mig framför alla, alltså herregud, den mannen slutar aldrig överraska ♡ Så glad över vår långa resa ihop och bröllopet "kom" alldeles precis lägligt, vi har nog aldrig varit så sammansvetsade som nu!


Åh, det finns så många roliga, härliga och fina foton, och då har vi inte ens fått bilderna från vår inhyrda fotograf än!


Mamma & pappa ♡


Så Goa! ♡ Många kramar delades ut under heeeela dagen och natten, så mycket kärlek och jag älskar dem allihop, alla som var där och gjorde vår dag magisk ♡


Och denna tjej, min person, min finaste vän, sen barnsben. Hon betyder så mycket för både mig och Jack, hon vet hela vår historia, varje upp och nedgång, hon har varit med på vår kärleksresa sen dag ett och är också den som beundrar den mest ♡ Jag är så glad att jag fått göra denna stora resa i livet med henne vid min sida, min klippa, vår klippa, familjen Rosös klippa ♡


Vår bröllopstårta var inte bara den godaste (bästa är att vi har en halv våning kvar i frysen!!) den var också den finaste! Den matchade min krans, brudbukett, grabbarnas blommor i kavajfickorna och bordsdekorationerna. Duktiga Beatrice Granfeldt som gjort tårtan.


Fantastic four! ♡ Dessa två snyggingar bredvid paret Rosö hade även uppdraget som toastmasters under dagen/kvällen och de skötte det helt galet bra ♡



Flowers is the new black...

Föll pladask för en blommig maxi så den fick bli med hem. Det är verkligen en lyx på sommaren, att strosa runt i klänningar, bekvämt och snyggt som attan.



Rosorär röda...

Åh vad jag älskar dessa dagar! Gårdagen var så himla somrig. Jack & pappa snickrade lite på soldäcket på baksidan medan jag & Mille planterade lite mer blommor, gungade, spelade fotboll och fikade med dom om vartannat.


Underbara sommarbarn! Sprang nästan nakenfis hela kvällen och barfota i gräset, fast oftast är de turkosa-tofflorna på, favoriter från gammelfarmor. Och vattna är viktigt, ser lovande ut för gröna fingrar!


Han hjälper gärna till med jorden, denna gång hamnade det till och med i en kruka. Sist när han hjälpte mig med blomlådorna så tyckte han att mammas cykel och skarnet behövde jorden bättre än blommorna, haha.


Så, nu har vi vår alldeles egna ros-ö på gården också. Den täcker över det fula locket till bajs-brunnen så fint, så fint.



Små gröna fingrar

Idag har vi jobbat med våra gröna fingrar, jag & Mille. Vi planterade ut hans blomma som han fick från dagis tidigare i våras.


Och Milton kollade till "gukan" som vi satt i det lilla växthuset, och vattnade. Vattna, vattna, vattna såklart! Det har han koll på hur man gör, lillkorven, hihi.



Försmak på lyckotårar...

Igår var prästen här på en kopp kaffe & vi gjorde upp det allra sista inför den stora dagen. Så på kvällen pysslades det ihop små vigselprogram.

När prästen ställde frågan "vad är det bästa med Malin?" till Jack som började berätta, så började ögonen direkt att fyllas med tårar... så det här med vattenfast smink på bröllopet känns som ett ganska självklart val, haha jisses.

Här är fram- och baksidan på vigselprogrammen. Vi ska självklart inte ha små hjärtan över hela programmen, de är bara ditlagda för att spara på informationen till gästerna.

 


Perfect match✧

Han är ju världens finaste, min blivande man, som köper världens finaste smycken till mig som jag ska få bära på vår stora dag.


Världens finaste klänning, ring, smyckes-set & man, snacka om att jag kommer känna mig som en princess the big day ♡♕


Jag vill så gärna bara dra på mig klänningen, knäppa på mig smyckena och mannekänga runt här hemma hela dagarna, haha. Men nej, jag får hålla fingrarna i styr ett tag till. Ett liiiiitet tag till ♡



Tyll all over&en tiara på toppen

I lördagsförmiddag, mitt i morgondiscot (Jack, jag & Mille spelar musik och dansar loss i hallen) stormar de in med champange & ballonger, mitt "team bride", möhippan var igång!


Känslan av pirr & fullkomlig förtvivlan av att inte ha en susning om vad de skulle hitta på infann sig så fort de klädde på mig min otroligt tjusiga outfit.


Tänk för att de var rätt snälla ändå, eller mycket. Bjöd på en superduper god brunch! Och jag, jag kände mig så hemma i min pinklady-outfit att jag glömde bort att den satt på, och funderade på varför folk tittade så underligt på mig, haha!


Hello beautiful and happy ladys!


Jag brukar ju vara allergisk mot alcohol, få så jäklars ont i huvudet och bli trött, he-he. Men tänk, äntligen har jag hittat några drinkar som funkade på mig, drinkar som smakar godis! Och vin såklart, vin funkar alltid.


Är man klädd i rosa, har en backpack på ryggen och tiara på toppen och ser ut att vara redo för att rymma hemifrån så får man fjortisposa. Speciellt om man har världens finaste tjejer bredvid!


Så här var några glimtar från en underbar dag/kväll/natt. Tack för att ni gav mig en galet rolig möhippa! Ni är underbara!!



John blund

Lillprinsens rum ♕♡

Lillen har gått och blivit sjuk, eller känslig mot något han ätit, så det är en riktig slappsöndag inomhus i all ära. Hela familjen har trängt ner sig i fåtöljen och just nu sover de som små grisar mina killar, så jag har gjort en brasa i kaminen och slänger ihop ett blogginlägg tills de vaknar.


I kväll ska vi duka upp finmiddag här hemma och provsmaka maten vi fått hem som ska vara vår bröllopsmiddag,

Söndag ♡



Jag tror på bara ben i sommar

Jag, Mille & svärmor åkte iväg för lite shopping under veckan. Hon var på jakt efter skor till bröllopet och jag skulle egentligen inte ha något speciellt men hade hela hallgolvet fullt i påsar när jag kom hem ändå, hehe.


Denna klänningen stod det Malin i versaler på och fick så gärna följa med hem. Så den är redan bokad i sommar när jag & Jack ska till Dalhalla på Veronica Maggio!