BEBE för BABY

Mille ser nästan lite röd ut p.g.a skorven, men lillen börjar bli kritblond(!!), lite skillnad från hans mörka burr när han tittade ut för 6 månader sedan. 
 
Ett nytt favoritmärke när det kommer till barnkläder är LAGER 157. Det är ju så roligt att handla när det inte kostar skjortan, och att man kan få så mycket fint med bra kvalité.
 
Deras nya vårkollektion har jag fallit pladask för, kolla bl.a på detta fina mönster med söta rådjur, rävar och träd på, svårt att ge det rättvisa på bild. Detta är helt i min smak. Man får ju liksom passa på när det fortfarande är mamma & pappa som bestämmer klädsel, hihi. 
 
Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Så Mille fick sig både en ny Onepiece & dregglis i detta mönster. Fick se på hemsidan senare att det fanns även en body i detta mönster också, typiskt! Får bli en sväng snart igen för påfyllning av växa-garderoben. 
 

Kommentarer
Malin säger:

Hej!Fin blogg du har Malin!
Vi verkar ha lika smak i alla fall, hade precis gjort en beställning därifrån med detta underbara mönster, och så såg jag att du hade lagt ut detta. Hihi. Extra plus att det inte kostar massor!
/ Alfreds mamma Malin

Svar: Hej Malin!

Va kul att du tittar in! :)
Haha ja, vi verkar ofta titta på samma kläder så smaken verkar verkligen va densamma! Ja visst är det så fint! Äääälskar verkligen mönstret, hoppas att de släpper mer kläder med det på! :)
Inramad inredning ~ Butiksägare, husägare & mamma ♥

2016-02-19 | 22:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback